Energie Labels

 

Wist u dat een gunstig energielabel uw huis 4% meer waard maakt dan vergelijkbare woningen? En het tegenwoordig verplicht is  bij de ovedracht een woning. Wij regelen samen met u snel een makkelijk een energielabel voor de verkoop van uw woning

Sinds 2008 heeft u, om uw huis te verkopen of verhureneen door een deskundige opgemaakt Energielabel nodig. Het label geeft het gestandaardiseerd energieverbruik van uw woning aan. Zo kunnen u en de toekomstige bewoner zien hoe energievriendelijk uw huis is. Per 1 juli 2012 kan een huis niet meer zonder energielabel passeren bij de notaris.

Hoe werkt het

Een gekwalificeerd deskundige van ENERGIE-BESPARING-ADVIES.NL checkt online uw pand met de door aangegeleverde gegevens van uw huis. Zijn er onduidelijkheden, dan melden we dat aan u zodat u alsnog de juiste informatie kunt aanleveren.  Mocht u vragen hebben dan kunnen wij zelfs langskomen. Met de juiste gegevens melden wij voor u de woning af in het systeem van de oveheid en de overdacht kan dan probleemloos plaatsvinden.

Mocht u dan nog iets willen verbeteren om de verkoop of verhuur van uw huis te bevorderen, dan heeft u een globaal idee van wat er mogelijk is.